zondag 12 december 2010

heel veel zon!

Ons eerste camper-uitje was naar Colville (ZO van Auckland), laatste stuk naar een doc camping (zeer eenvoudig) was een uur lang over een zand/grindpad vlak langs de zee en was met die typische christmas trees echt magisch...



het plekje was ook fantastisch het strandje was stenen als Normandie, maar verder veel grotere bergen en veel oergroener en de zee Esther's favoriete kleur. Het duurde ook niet lang voordat ik met Vera de grote golven in Greg's surfschoentjes trotseerde... geweldig en heerlijk.



Voor het eindeloze grindpad hadden we nog boodschappen gedaan voor drie dagen bij een hippie winkeltje... heel puur, biologisch en duur. Maar dat boeide niet, want vaak is dat eten ook lekkerder. zoals ook al snel bleek.

Gisteren zijn we naar Haihei gereden... de touristische costa, waar over 1 a 2 weken de invasie van NieuwZeelanders wordt verwacht die altijd hier naar vakantie gaan.
Is wel te merken... veel vakantiehuisjes en tentjes met terrasjes. De strandopgang van onz beach paradise (zo heet de camping) was echt fenomenaal!



Wit zandstrand en groene eilandjes... nu is het vluchten voor de zon... die brandt

Geen opmerkingen: