maandag 6 december 2010

Kiwi time !

Whooohaa,
Na de langste dag van onze levens...(zo'n reisje van vrijdagavond tot zondagochtend lijkt één lange dag)... zijn we ook figuurlijk al weer geland in Auckland. Het ontvangst was hartelijk en warm in residentie Hetty&Greg.
En na die lang uitgekeken nacht op een zacht en horizontaal bed voelen de gemiste slaapuren ook al weer minder erg aan. Dat het sinterklaas vieren op een zwoel avondje was, gaf het ook wel weer iets raars... de ijspegels van ons zeilklassiekertje Klots nog vers in het hoofd...

We hebben onze klok dus nu ook lichaamlijk op +12h tov Nederlandse tijd, de creditcards doen het geweldig, onze mobieltjes zijn weer lokaal online en ook weer op het internet.
Gisteren(zondag)zijn we naar het strand geweest... beetje bijgekomen en vandaag even de ferry naar Davenport genomen. Speeltuintje, terrasje, wat boodschappen...We voelen ons gelijk al thuis !
Alles dus boven verwachting goed en we kijken nog even hoe lang we in Auckland blijven totdat we met het campertje gaan cruisen.
Nieuw Zeeland maakt op ons als eerste indruk een prachtig, warm en relaxed land met een beetje engels kneuterig teintje, maar toch ook wel weer dat eigenzinnige van 'de andere kant van de werled', dat later vast wel duidelijker wordt.

Geen opmerkingen: